logo F1live.cz

Red Bull s nejrychlejšími zastávkami v boxech

9. dubna 2024, 22:05

Red Bullu se podařily obě nejrychlejší zastávky v boxech. Do hodnocení se zapisují pouze nejlepší pitstopy u každého jezdce, a tak prozradíme, že Pérezova druhá zastávka trvala 2,16 sekundy a Verstappenova 2,17s. Tím pádem všechny čtyři pitstopy Red Bullu byly suverénně nejrychlejší.

Až poté následuje Lando Norris s hodnotou 2,31 sekundy.

Co je však zajímavé, pitstop Júkiho Cunody, při kterém předjel tři auta, se do nejlepší desítky nedostal.

Další rychlé zprávy

dnes 00:25

Další formulová hvězda na Slovensku! EisKing TOUR 14. července v Bratislavě bude opět nabitá. Števo Eisele a Josef Král přivítají bývalého šéfa Haasu Günthera Steinera.

dnes 00:23

Takto vypadá stoletý závoďák. George Russell v Imole proháněl automobil Mercedes-Benz, který v roce 1924 vyhrál legendární Targa Florio.

dnes 00:21

Ve Variante Alta se tento víkend můžeme těšit i na takovýto parádní dynamický záběr kamery.

dnes 00:19

Pokud sledujete přímé přenosy na televizi Sky, tak vězte, že Davida Crofta nahradí tento víkend Harry Benjamin. Bude to jeho premiéra a zároveň první z třech velkých cen v tomto roce, kterou okomentuje.

včera 19:02

Jak Sebastian Vettel opět všechny spojil.

včera 18:15

30 let po tragických úmrtích Ayrtona Senny a Rolanda Ratzenbergera se shromáždil celý paddock F1, aby jim vzdal hold.

včera 15:56

Sebastian Vettel navštívil svůj bývalý tým Aston Martin.

včera 15:45

Pátek a sobota v Imole by měly být slunečné a suché. Podle meteorologa Steffena Dietze však stoupá pravděpodobnost, že v neděli bude pršet.

včera 15:12

Podle italského deníku Gazzetta dello Sport uvažuje automobilka Audi nad Pierrem Gaslym pro případ, že by se jí nepodařilo zlanařit Carlose Sainze.

včera 12:24

Pierre Gasly si zajezdil s prvním monopostem Ayrtona Senny. Po Silverstone se proháněl v Tolemanu TG183, který se zařadil do síně slávy F1 navzdory faktu, že nevyhrál jediný závod.

včera 12:22

Dnešek bude do značné míry o vylepšeních Ferrari. Takto porovnal nový a starý balík známý novinář Albert Fabrega.

včera 12:06

Sebastian Vettel se opět ukázal v milované restauraci Montana v Maranellu, kterou proslavil během svého působení ve Ferrari zejména Michael Schumacher. Na fotografii s Mammou Rosellou.

Další rychlé zprávy