logo F1live.cz

V Číně máme více štěrku

18. dubna 2024, 10:11

Dobré zprávy pro všechny odpůrce asfaltových výjezdových zón. Poslední zatáčku bude nově střežit pás štěrku. Ten přibyl i na dalších místech.

Další rychlé zprávy

dnes 17:58

Podle reportéra mexického Fox Sports Luise Manuela Lópeze odmítl Sergio Pérez roční kontrakt od Red Bullu. Týmu předložil protiponuku a dožaduje se dvouleté smlouvy.

dnes 12:50

Oscar Piastri: „Hledám v rodokmenu nějaké stopy po monackých kořenech.“

Charles Leclerc: „Můžu si tě adoptovat, pokud chceš.“

Oscar Piastri: „Říkejte mi Oscar Jack Piastri-Leclerc. Chci se ve čtvrtek setkat s mým novým bratrem Leem (psem Charlese Leclerca, pozn. red.), pokud může přijít do McLarenu.“

Nicole Piastri (máma Oscara): „Charlesi, mám nějaké otázky.“

dnes 12:42

Takový zvláštní příspěvek zveřejnil tým McLaren. Pravděpodobně chystá do Monaka speciální lakování a podle tohoto tajemného videa dojde k úplné změně barevné schémy.

dnes 12:34

Během VC Emilia Romagna nám trochu unikl tento pěkný předjížděcí manévr Estebana Ocona na Valtteriho Bottase z vnější strany v zatáčce Piratella.

dnes 12:30

Švýcarský deník Blick uvádí, že Pierre Gasly, Esteban Ocon, Júki Cunoda a Felipe Drugovich jsou „plán B“ automobilky Audi v případě, že se Němci nedohodnou s Carlosem Sainzem.

včera 20:56

Max Verstappen měl ve 43. kole náskok 7,5 vteřiny před Landem Norrisem. Od tohoto momentu rychle klesal až do 57. kola, kdy Lando Norris začal mít větší problémy s pneumatikami a v zatáčkách se musel vypořádat se špinavým vzduchem.

[F1] Lando got so close. The McLaren driver slashed Max Verstappen’s lead in the final stages of the race, but it wasn’t quite enough to make a move
byu/Aratho informula1

včera 20:56

Vyhraješ v Monaku? Na tuto otázku odpověděl Charles Leclerc: „Ano, ano. I sem jsem přišel vyhrát. K soutěžním víkendům musíme přistupovat takto. Na trati, jakou je Monako, všechno je možné. Vycestujeme tam a budeme myslet na vítězství.“

včera 20:55

Od smrti Nikiho Laudy dnes uplynulo pět let. Čest jeho památce!v

včera 20:55

Fanoušci už dali dohromady sestřih vysílačkové komunikace Leclercova nového závodního inženýra Bryana Bozziho. Okamžitě je vidět změnu ve způsobu komunikace.

Monačanovi často připomínal, co potřebuje v danou chvíli dělat, a za dobré věci ho pravidelně chválil. Zdálo se, že má dobrý přehled o situaci.

včera 20:55

Když Lando Norris v media zóně zjistil, že je za ním Zak Brown, přešel mu mráz po zádech. Jednou ho totiž Brown tak silně objal, že mu téměř zlomil žebra. „Následujících pár víkendů jsem měl potíže s dýcháním,“ prozradil před časem.

Zak Brown však přišel žertovat na jeho účet za jeho bradku. Prý inženýři vypočítali, že kdyby si ji oholil, těch sedm desetin by v neděli našel. Norris vtipkoval, že by mu to bylo líto, protože si ji pěstoval celých 24 let.

včera 20:55

Max Verstappen po vítězství v Imole slavil pózou, která velmi připomíná logo iRacingu. To je simulátorová platforma, na které se uskutečnila víkendová 24-hodinovka na Nürburgringu, a kterou vyhrál.

včera 20:54

Otázka pro šéfa Ferrari Frédérica Vasseura: Myslíte si, že Mercedes v posledních velkých cenách udělal pokrok?

Vasseurova odpověď: „Mercedes? Na konci závodu ztráceli na Charlese 28 sekund, takže ano, myslím si, že se trochu přiblížili.“

Další rychlé zprávy