logo F1live.cz

Porovnání maximálních rychlostí

19. dubna 2024, 11:54

Porovnání maximálních rychlostí. Zajímá nás hlavně první sloupec, který ukazuje maximální rychlosti na nejdelší rovince.

Další rychlé zprávy

dnes 00:01

Organizátory v Miami příliš netěší, že symbolem jejich závodu se stal falešný přístav. Nebojte se, i letos “kotví” jachty na namalované vodě, takže možná největší bizár celé F1 je na svém místě.

včera 23:58

Pánům ve Ferrari modrá sluší. Podle obecného názoru to už příliš neplatí o jejich autě.

včera 23:56

Imitátor Conor Moore potěšil všechny fanoušky formule dalším videem. Myslíme si však, že jednání s Adrianem Neweyem v současnosti probíhají velmi podobně.

včera 23:53

Bývalá hlavní strategička Ferrari či Sauberu Ruth Buscombe se vydala na dráhu televizní analytičky. Nově bude působit jako expertka F1 TV.

včera 23:50

Dobré zprávy z Williamsu. Tým má v Miami konečně k dispozici i náhradní šasi. Poprvé v sezóně tak jsou k dispozici tři kusy a nikomu bezprostředně nehrozí, že závod bude sledovat v televizi.

včera 23:48

Jak moc média zajímala vyjádření Maxe Verstappena k současné situaci v Red Bullu?

včera 17:17

Španělský komentátor televize DAZN Antonio Lobato tvrdí, že Carlos Sainz s definitivní platností odmítl Audi. „Audi a Sauber již brzy oznámí, kdo doplní Nica Hülkenberga v kokpitu týmu v roce 2025. Carlos Sainz se rozhodl nepřijmout nabídku a vůbec se nevyjádřil v stanoveném termínu.“ Podle Lobatových slov měl španělský závodník na stole finančně atraktivní nabídku, ale rozhodl se riskovat a doufat v místo v lepším týmu.

včera 17:12

Reportér Will Buxton hlásí nepokoje v týmu Sauber: „V týmu vypukly nepokoje poté, co mezi Čínou a Miami došlo k několika klíčovým změnám. Valtteri Bottas má nového závodního inženýra, což bylo prudce neočekávané.“

včera 17:03

Carlos Sainz představil speciální helmu před VC Miami.

včera 15:37

Komentátor televize Sky David Croft o motorovém programu Red Bullu: „Ohromil Maxe Verstappena program na rok 2026? Nuže, podle některých není vývoj motoru v tak pokročilém stádiu jako u konkurence.“

včera 15:36

Britský deník The Sun a jeho reportér Ben Hunt zveřejnili další ohromující číslo. Mercedes údajně připravuje pro Maxe Verstappena nabídku s ročním platem 128 milionů liber (téměř přesně 150 milionů eur). To je údajně trojnásobek toho, co v současnosti vydělává Lewis Hamilton.

včera 10:35

Speciální helma Charlese Leclerca pro Miami.

Další rychlé zprávy