logo F1live.cz

Lando Norris tentokrát otevřel šampaňské ukázkově

21. dubna 2024, 12:41

Landovi Norrisovi tentokrát vyšlo jeho tradiční otevírání šampaňského skutečně ukázkově.

Další rychlé zprávy

dnes 09:28

Real Madrid postoupil do finále Ligy mistrů po vítězství 2:1 nad Bayernem Mnichov. Fernando Alonso byl u toho! Španělský závodník je také velkým fotbalovým fanouškem.

Mimochodem, Realu Madrid fandí i další pilot ve startovním poli, Carlos Sainz.

Prohra Bayernu zase bude mrzet Nica Hülkenberga, Nica Rosberga a Adriana Sutila, kteří se označují za fanoušky bavorského klubu.

dnes 09:27

Štěně Charlese Leclerca dostalo v Miami vlastní propustku do padoku.

dnes 09:27

Max Verstappen se stal prvním jezdcem v historii, který si ze závodního víkendu odnesl nejvíce mistrovských bodů, přestože velkou cenu nevyhrál. Podařilo se mu to díky vítězství ve sprintu a skutečnosti, že Lando Norris v sobotu nebodoval.

dnes 09:26

Do nejlepší desítky Velké ceny Miami se probojovali samí vítězové, jen jeden jezdec byl bez triumfu. Ve své kariéře ještě nedokázal vyhrát Júki Cunoda, který obsadil sedmé místo.

dnes 09:26

Max Verstappen dostal před závodem otázku o atmosféře a Donaldu Trumpovi, který přišel na VC Miami. „Dobré je, že se všichni dívají na něj a neotravují mě.“

7. května 2024, 10:18

Esteban Ocon v neděli získal první mistrovský bod pro svou stáj. Lewis Hamilton mu přišel pogratulovat do parc fermé.

Lewis congratulates Esteban

7. května 2024, 10:18

Fred Vasseur je skvělý parťák. Takto přišel na týmové focení McLarenu a když mu Zak Brown hodil oranžovou kšiltovku, okamžitě si ji nasadil s kšiltem vzad.

7. května 2024, 06:31

Lewis Hamilton po závodě v Miami vyrazil do New Yorku na akci MET Gala, kde se představil v černém oděvu značky Burberry, který je inspirován příběhem prvního černošského zahradníka ve Walesu Johna Ystumllyna.

7. května 2024, 06:31

Red Bull si pojišťuje důležité lidi. Nové kontrakty do roku 2028 dostali kromě technického ředitele Pierra Wachého také hlavní aerodynamik Enrico Balbo a šéf pro výkonnost monopostů Ben Waterhouse.

7. května 2024, 06:30

Krásný předjížděcí manévr Charlese Leclerca na Lewise Hamiltona. Monacký závodník vyjel z boxů těsně za svým budoucím týmovým kolegou, kterého takto předjel na brzdy v jedenácté zatáčce.

View post on imgur.com

7. května 2024, 06:30

Kolik trestných bodů mají jednotliví piloti?

5. května 2024, 14:58

Racing Bulls jsou jediným týmem, který se ve srovnání s loňskou kvalifikací v Miami nedokázal zlepšit. Největší skok udělal Williams, který našel 1,208 sekundy k dobru.

Miami Sprint Qualifying vs Grand Prix Qualifying improvement.
byu/FormulaStatAnalysis informula1

Další rychlé zprávy