logo F1live.cz

Ricciardo před mikrofonem téměř ztratil nervy

22. dubna 2024, 18:15

Když se Daniel Ricciardo v zóně pro novináře dozvěděl, že ho Lance Stroll obvinil ze způsobení kolize, doslova vypěnil. Ať si toto video pustíte se zvukem nebo bez, v každém případě uvidíte Australanova rozčarování a hněv.

Další rychlé zprávy

dnes 15:37

Sergio Pérez pro mexická média: „Adrian patřil k nejbližším lidem, které jsem v Red Bullu měl. Podle mě skončí ve Ferrari.“

dnes 15:35

Italský reportér Piergiuseppe Donadoni: „Sainz neodpověděl Audi, protože je zde konkrétní zájem od Red Bullu. Horner to považuje za dobrou alternativu, zejména pro případ odchodu Verstappena. Prvním konečným termínem je Velká cena Monaka.“

dnes 15:28

Lando Norris a tržná rána na jeho nose, kterou si přinesl z večírku v Amsterdamu. Před novináři v Miami celou situaci zlehčoval. Prý se zranil na kousku rozbitého skla.

dnes 15:26

Občas máme pocit, že Frédéric Vasseur po příchodu do Ferrari trochu zvážněl, ale potom udělá něco takového.

dnes 00:01

Organizátory v Miami příliš netěší, že symbolem jejich závodu se stal falešný přístav. Nebojte se, i letos “kotví” jachty na namalované vodě, takže možná největší bizár celé F1 je na svém místě.

včera 23:58

Pánům ve Ferrari modrá sluší. Podle obecného názoru to už příliš neplatí o jejich autě.

včera 23:56

Imitátor Conor Moore potěšil všechny fanoušky formule dalším videem. Myslíme si však, že jednání s Adrianem Neweyem v současnosti probíhají velmi podobně.

včera 23:53

Bývalá hlavní strategička Ferrari či Sauberu Ruth Buscombe se vydala na dráhu televizní analytičky. Nově bude působit jako expertka F1 TV.

včera 23:50

Dobré zprávy z Williamsu. Tým má v Miami konečně k dispozici i náhradní šasi. Poprvé v sezóně tak jsou k dispozici tři kusy a nikomu bezprostředně nehrozí, že závod bude sledovat v televizi.

včera 23:48

Jak moc média zajímala vyjádření Maxe Verstappena k současné situaci v Red Bullu?

včera 17:17

Španělský komentátor televize DAZN Antonio Lobato tvrdí, že Carlos Sainz s definitivní platností odmítl Audi. „Audi a Sauber již brzy oznámí, kdo doplní Nica Hülkenberga v kokpitu týmu v roce 2025. Carlos Sainz se rozhodl nepřijmout nabídku a vůbec se nevyjádřil v stanoveném termínu.“ Podle Lobatových slov měl španělský závodník na stole finančně atraktivní nabídku, ale rozhodl se riskovat a doufat v místo v lepším týmu.

včera 17:12

Reportér Will Buxton hlásí nepokoje v týmu Sauber: „V týmu vypukly nepokoje poté, co mezi Čínou a Miami došlo k několika klíčovým změnám. Valtteri Bottas má nového závodního inženýra, což bylo prudce neočekávané.“

Další rychlé zprávy