logo F1live.cz

Bottas si přišel prohlédnout pitstop Red Bullu

22. dubna 2024, 18:16

Valtteri Bottas během závodu procházel kolem boxů Red Bullu, když k mechanikům přišel Sergio Pérez. Fin zastavil a kochal se prací mechaniků, protože ve svém týmu nic takového nezažívá.

Kdo ví, co mu v té chvíli problesklo myslí?

Další rychlé zprávy

dnes 20:53

Reportér Will Buxton naznačil, že v Imole by do kokpitu Williamsu mohl naskočit Andrea Kimi Antonelli. „Pokud vím, tak Mercedes už požádal o výjimku na půdě FIA. Antonelli by za pár týdnů mohl debutovat ve Williamsu místo Sargeanta. Zdroje se zdají být dost spolehlivé.“

dnes 20:46

Piloti Ferrari dorazili na okruh takto stylově.

dnes 20:45

Adrian Newey dostal v garáži Red Bullu „standing ovation“. Toto bude pravděpodobně jeho poslední víkend na boxové zdi týmu.

dnes 20:43

Piloti Ferrari, McLarenu, Aston Martinu a Sauberu nasadí v Miami nové pohonné jednotky. Jelikož nepřekročili povolený počet, nedostanou žádné tresty.

dnes 20:41

Šéf McLarenu Zak Brown nemá o svého dobrého přítele Adriana Neweyho zájem. „Naším plánem je pokračovat v tom, co děláme. Jsem spokojený s tím, co dělá Andrea Stella a tým na cestě za titulem.“ Brown zároveň přiznal, že Oscar Piastri bude mít tento víkend na autě jen část novinek.

dnes 20:38

Výpočet vylepšení McLarenu v Miami je skutečně neuvěřitelný. Tým přivezl až devět nových položek. Více novinek má z top týmů i Mercedes a Aston Martin.

dnes 15:37

Sergio Pérez pro mexická média: „Adrian patřil k nejbližším lidem, které jsem v Red Bullu měl. Podle mě skončí ve Ferrari.“

dnes 15:35

Italský reportér Piergiuseppe Donadoni: „Sainz neodpověděl Audi, protože je zde konkrétní zájem od Red Bullu. Horner to považuje za dobrou alternativu, zejména pro případ odchodu Verstappena. Prvním konečným termínem je Velká cena Monaka.“

dnes 15:28

Lando Norris a tržná rána na jeho nose, kterou si přinesl z večírku v Amsterdamu. Před novináři v Miami celou situaci zlehčoval. Prý se zranil na kousku rozbitého skla.

dnes 15:26

Občas máme pocit, že Frédéric Vasseur po příchodu do Ferrari trochu zvážněl, ale potom udělá něco takového.

dnes 00:01

Organizátory v Miami příliš netěší, že symbolem jejich závodu se stal falešný přístav. Nebojte se, i letos “kotví” jachty na namalované vodě, takže možná největší bizár celé F1 je na svém místě.

včera 23:58

Pánům ve Ferrari modrá sluší. Podle obecného názoru to už příliš neplatí o jejich autě.

Další rychlé zprávy