logo F1live.cz

V Red Bullu se zabavili s „hula hoop“ trofejemi

24. dubna 2024, 09:33

Mechanici Red Bullu po závodě využili vítězné trofeje jako hula hoop obruče.

Red Bull mechanics using Chinese GP trophies as Hula Hoops
byu/FIJIBOYFIJI informula1

Další rychlé zprávy

dnes 17:45

Max Verstappen vyrovnal osm pole position v řadě Ayrtona Senny. Takto tedy vypadají po dnešku historické tabulky. Sedm pole position v řadě vybojovali v historii F1 čtyři muži.

dnes 17:42

Komisaři v F3 nejprve potrestali Olivera Goetheho pětisekundovou penalizací a dali vítězství Noelovi Leónovi. Potom si to rozmysleli a trest zrušili. Vítězem je tak nakonec Goethe.

dnes 17:39

Máme tu ještě dohru incidentu ze třetího tréninku. RB bylo potrestáno pokutou pět tisíc eur za incident mezi Danielem Ricciardem a Kevinem Magnussenem, který má skutečně obrovskou smůlu na provoz.

Visa Cash App RB is fined €5,000 for Daniel Ricciardo’s incident with Kevin Magnussen in FP3
byu/ICumCoffee informula1

dnes 17:24

Oscar Piastri ještě může přijít o své druhé místo. Komisaři si ho předvolali na 18:15 za blokování Kevina Magnussena, který proto vypadl už v Q1.

dnes 17:24

Max Verstappen bude posílat děkovné pohlednice i do Haasu. Nico Hülkenberg mu totiž poskytl téměř dokonalý zákryt. Holanďan po něm dosáhl maximálky na úrovni 340 km/h, zatímco Leclerc bez zákrytu letěl „jen“ 330 a Piastri 332 km/h.

dnes 17:23

Charles Leclerc nebyl po kvalifikaci vůbec spokojený. Když mu inženýr četl výsledky a poznamenal, že Charles je až čtvrtý, z kokpitu se ozvalo: „J*bat to. J*bat to.“

dnes 17:23

V Miami si fanoušci stěžovali na ceny jídla a pití. Co říkáte na ceny v Imole? Voda za dvě eura, pivo za šest, kousek pizzy za tři…

dnes 15:17

Argentinský závodník Franco Colapinto ovládl sobotní závod Formule 2. Do vedení se dostal po tvrdém souboji s Paulem Arónem v posledním kole. Třetí skončil Zane Maloney.

dnes 15:15

Start závodu F2 poznamenala obrovská nehoda, po které vypadlo více jezdců. Do incidentu byl zapleten i český závodník Roman Staněk, pro kterého to byl po startu ze čtvrtého místa konec nadějí. Video z incidentu najdete zde.

dnes 15:07

Podle holandského novináře Erika van Harena jezdil Red Bull v pátek s méně výkonným motorovým režimem. Vyšší výkon pohonné jednotky a změna nastavení se postaraly o sobotní zlepšení.

dnes 15:03

Valtteri Bottas byl krátce před třetím tréninkem na návštěvě v pohostinském zařízení Williamsu. Podle Autosportu měl asi patnáctiminutové setkání s šéfem týmu Jamesem Vowlesem.

dnes 12:03

Technický ředitel Ferrari Enrico Cardile měl nehodu na motorce a vynechá závod v Imole.

Další rychlé zprávy