logo F1live.cz

Brundle: Získat body musí být náročné

24. dubna 2024, 10:59

Bývalý pilot a dnes komentátor Martin Brundle: „Získat mistrovské body ve Formuli 1 musí být náročné, vážené a hodnotné. Nesmí to být nějaká zábavná soutěž, ze které si každý odnese cenu za účast.“

Další rychlé zprávy

dnes 15:17

Argentinský závodník Franco Colapinto ovládl sobotní závod Formule 2. Do vedení se dostal po tvrdém souboji s Paulem Arónem v posledním kole. Třetí skončil Zane Maloney.

dnes 15:15

Start závodu F2 poznamenala obrovská nehoda, po které vypadlo více jezdců. Do incidentu byl zapleten i český závodník Roman Staněk, pro kterého to byl po startu ze čtvrtého místa konec nadějí. Video z incidentu najdete zde.

dnes 15:07

Podle holandského novináře Erika van Harena jezdil Red Bull v pátek s méně výkonným motorovým režimem. Vyšší výkon pohonné jednotky a změna nastavení se postaraly o sobotní zlepšení.

dnes 15:03

Valtteri Bottas byl krátce před třetím tréninkem na návštěvě v pohostinském zařízení Williamsu. Podle Autosportu měl asi patnáctiminutové setkání s šéfem týmu Jamesem Vowlesem.

dnes 12:03

Technický ředitel Ferrari Enrico Cardile měl nehodu na motorce a vynechá závod v Imole.

dnes 12:01

Transparenty italských fanoušků baví internet.

dnes 11:27

Tréninky na Indy 500 jsou plné tvrdých nehod. Takto se vznesl do vzduchu Nolan Siegel.

dnes 11:21

Totálně chaotický první závod Formule 3 vyhrál Noel León. Viděli jsme čtyři výjezdy safety caru a hromadu penalizací. Raději si tedy počkejme, zda tyto výsledky zůstanou v platnosti.

dnes 01:11

Že by se Eddie Jordan prořekl a vyzradil, že Adrian Newey bude v příští sezóně působit v McLarenu?

Na společné tiskovce s Adrianem Neweym vyprávěl o tom, že oba chodí často na kolo a Newey je na něm velmi rychlý. „Má však naprd kolo, takže příští rok od Zaka — nebo kdo to bude —, zeptáme pořádné kolo, které bude součástí kontraktu.“

dnes 01:10

A máme-li věřit analýze F1.com i z hlediska kvalifikačního tempa, tak Ferrari bude mít v sobotu výhodu také o 0,06 sekundy na kolo.

dnes 01:10

Podle analýzy závodních simulací z dílny F1 by v neděli měl být nejrychlejší Red Bull, ale jen těsně před Ferrari. To by znamenalo, že rozhodnout může kvalifikace.

dnes 01:10

Komu zůstávají jaké pneumatiky před startem sobotního programu? Tady je přehled.

Další rychlé zprávy