logo F1live.cz

Honda NSX Ayrtona Senny je na prodej

24. dubna 2024, 22:42

Do dražby míří další absolutní rarita. Původní Honda NSX byla oblíbeným automobilem velkého Ayrtona Senny. Nyní jde do prodeje jeho vlastní Honda NSX. Cena 500 tisíc liber nám přitom nepřipadá tak obrovská.

Další rychlé zprávy

dnes 12:03

Technický ředitel Ferrari Enrico Cardile měl nehodu na motorce a vynechá závod v Imole.

dnes 12:01

Transparenty italských fanoušků baví internet.

dnes 11:27

Tréninky na Indy 500 jsou plné tvrdých nehod. Takto se vznesl do vzduchu Nolan Siegel.

dnes 11:21

Totálně chaotický první závod Formule 3 vyhrál Noel León. Viděli jsme čtyři výjezdy safety caru a hromadu penalizací. Raději si tedy počkejme, zda tyto výsledky zůstanou v platnosti.

dnes 01:11

Že by se Eddie Jordan prořekl a vyzradil, že Adrian Newey bude v příští sezóně působit v McLarenu?

Na společné tiskovce s Adrianem Neweym vyprávěl o tom, že oba chodí často na kolo a Newey je na něm velmi rychlý. „Má však naprd kolo, takže příští rok od Zaka — nebo kdo to bude —, zeptáme pořádné kolo, které bude součástí kontraktu.“

dnes 01:10

A máme-li věřit analýze F1.com i z hlediska kvalifikačního tempa, tak Ferrari bude mít v sobotu výhodu také o 0,06 sekundy na kolo.

dnes 01:10

Podle analýzy závodních simulací z dílny F1 by v neděli měl být nejrychlejší Red Bull, ale jen těsně před Ferrari. To by znamenalo, že rozhodnout může kvalifikace.

dnes 01:10

Komu zůstávají jaké pneumatiky před startem sobotního programu? Tady je přehled.

dnes 01:10

Šéfové týmů si v pátek vyrazili na společnou večeři. Racing Bulls měli dvojí zastoupení díky šéfovi týmu Laurentu Mekiesovi a generálnímu řediteli Peteru Bayerovi.

Za Formuli 1 přišel domácí rodák z Imoly Stefano Domenicali, který snad také dal tip na dobrou restauraci.

Na večeři se ukázal také šéf Pirelli Mario Isola.

A jak vidíte, Frédéric Vasseur určitě zase dělal neplechu.

dnes 01:09

V kvalifikaci Formule 2 se děly věci. Komisaři nejprve smazali časy Oliveru Bearmanovi a Andreovi Kimimu Antonellimu, kteří se tak propadli na šestnácté a osmnácté místo.

O tři hodiny později však Bearman a Antonelli vstali z mrtvých. Komisaři jim časy vrátili, v neděli budou startovat druhý a čtvrtý.

Roman Staněk se po dvou penalizacích těšil z postupu na pátou příčku, ale po nápravě ze strany FIA je sedmý. Do sprintu tak vystartuje ze čtvrtého místa.

dnes 01:09

Komisaři dnes byli milosrdní. Júki Cunoda dostal za nesprávný trénink startu napomenutí.

Sergio Pérez zase po zablokování Charlese Leclerca vyvázl bez trestu: „Všechny strany se shodly, že vzhledem k tomu, že šlo jen o trénink, si tento incident nevyžádal udělení penalizace.“

včera 18:43

Max Verstappen byl rozzlobený už i bez tohoto incidentu. Když ho tedy Lewis Hamilton zablokoval, takto před ním zamával s autem, přibrzdil a jasně mu vzkázal, že to se nemá dělat.

Další rychlé zprávy