logo F1live.cz

Lando Norris byl na detektoru lži

4. května 2024, 12:20

Lando Norris dostal na detektoru lži otázku, zda se považuje za nejlepšího britského jezdce na startovním roštu. Nejprve se otráveně zatvářil, ale odpověděl „ano“.

Detektor zaprotestoval a Norris uznal, že za nejlepšího Brita na roštu považuje Lewise Hamiltona.

Další rychlé zprávy

dnes 12:03

Technický ředitel Ferrari Enrico Cardile měl nehodu na motorce a vynechá závod v Imole.

dnes 12:01

Transparenty italských fanoušků baví internet.

dnes 11:27

Tréninky na Indy 500 jsou plné tvrdých nehod. Takto se vznesl do vzduchu Nolan Siegel.

dnes 11:21

Totálně chaotický první závod Formule 3 vyhrál Noel León. Viděli jsme čtyři výjezdy safety caru a hromadu penalizací. Raději si tedy počkejme, zda tyto výsledky zůstanou v platnosti.

dnes 01:11

Že by se Eddie Jordan prořekl a vyzradil, že Adrian Newey bude v příští sezóně působit v McLarenu?

Na společné tiskovce s Adrianem Neweym vyprávěl o tom, že oba chodí často na kolo a Newey je na něm velmi rychlý. „Má však naprd kolo, takže příští rok od Zaka — nebo kdo to bude —, zeptáme pořádné kolo, které bude součástí kontraktu.“

dnes 01:10

A máme-li věřit analýze F1.com i z hlediska kvalifikačního tempa, tak Ferrari bude mít v sobotu výhodu také o 0,06 sekundy na kolo.

dnes 01:10

Podle analýzy závodních simulací z dílny F1 by v neděli měl být nejrychlejší Red Bull, ale jen těsně před Ferrari. To by znamenalo, že rozhodnout může kvalifikace.

dnes 01:10

Komu zůstávají jaké pneumatiky před startem sobotního programu? Tady je přehled.

dnes 01:10

Šéfové týmů si v pátek vyrazili na společnou večeři. Racing Bulls měli dvojí zastoupení díky šéfovi týmu Laurentu Mekiesovi a generálnímu řediteli Peteru Bayerovi.

Za Formuli 1 přišel domácí rodák z Imoly Stefano Domenicali, který snad také dal tip na dobrou restauraci.

Na večeři se ukázal také šéf Pirelli Mario Isola.

A jak vidíte, Frédéric Vasseur určitě zase dělal neplechu.

dnes 01:09

V kvalifikaci Formule 2 se děly věci. Komisaři nejprve smazali časy Oliveru Bearmanovi a Andreovi Kimimu Antonellimu, kteří se tak propadli na šestnácté a osmnácté místo.

O tři hodiny později však Bearman a Antonelli vstali z mrtvých. Komisaři jim časy vrátili, v neděli budou startovat druhý a čtvrtý.

Roman Staněk se po dvou penalizacích těšil z postupu na pátou příčku, ale po nápravě ze strany FIA je sedmý. Do sprintu tak vystartuje ze čtvrtého místa.

dnes 01:09

Komisaři dnes byli milosrdní. Júki Cunoda dostal za nesprávný trénink startu napomenutí.

Sergio Pérez zase po zablokování Charlese Leclerca vyvázl bez trestu: „Všechny strany se shodly, že vzhledem k tomu, že šlo jen o trénink, si tento incident nevyžádal udělení penalizace.“

včera 18:43

Max Verstappen byl rozzlobený už i bez tohoto incidentu. Když ho tedy Lewis Hamilton zablokoval, takto před ním zamával s autem, přibrzdil a jasně mu vzkázal, že to se nemá dělat.

Další rychlé zprávy