logo F1live.cz

EL MATADOR! nadšeně křičel italský komentátor

28. března 2024, 05:36

Italský komentátor Carlo Vanzini si po skončení VC Austrálie skoro vykřičel hlasivky.

„EL MATADOR! EL MATADOR! EL MATADOR CARLOS SAINZ!“ radoval se ze Španělova vítězství a double Scuderie Ferrari. „Buongiorno Italia! Uno-due! Uno-due! Uno-due Ferrari!”

Další rychlé zprávy

dnes 11:42

Další záběry z dnešního testování krytů kol do deště ve Fioranu.

Authur Leclerc (F1-75) & Oliver Bearman (SF-24) Testing in Fiorano
byu/Puzzleheaded-Rain230 informula1

dnes 11:40

Oscar Piastri v posledním kole VC Miami takto předjel Kuan-jü Čoua na brzdy.

Last lap pass by Oscar on Zhou
byu/Able_Tailor_6983 informula1

dnes 11:35

I po Miami zůstává Charles Leclerc jediným pilotem, který finišoval v nejlepší čtyřce ve všech závodech v dosavadním průběhu sezóny.

dnes 11:32

Zdá se, že v Imole zanevřeli na asfaltové výjezdové zóny. Podle těchto obrázků došlo k rozšíření štěrkových zón na klíčových místech.

dnes 11:26

Při vší té akci na trati v Miami se téměř zapomnělo na divoký souboj pilotů Alpinu v prvním kole. Pierre Gasly a Esteban Ocon ukázali, že do sekce zatáček jedenáct až šestnáct se i dnes vejdou dva monoposty vedle sebe.

dnes 09:28

Real Madrid postoupil do finále Ligy mistrů po vítězství 2:1 nad Bayernem Mnichov. Fernando Alonso byl u toho! Španělský závodník je také velkým fotbalovým fanouškem.

Mimochodem, Realu Madrid fandí i další pilot ve startovním poli, Carlos Sainz.

Prohra Bayernu zase bude mrzet Nica Hülkenberga, Nica Rosberga a Adriana Sutila, kteří se označují za fanoušky bavorského klubu.

dnes 09:27

Štěně Charlese Leclerca dostalo v Miami vlastní propustku do padoku.

dnes 09:27

Max Verstappen se stal prvním jezdcem v historii, který si ze závodního víkendu odnesl nejvíce mistrovských bodů, přestože velkou cenu nevyhrál. Podařilo se mu to díky vítězství ve sprintu a skutečnosti, že Lando Norris v sobotu nebodoval.

dnes 09:26

Do nejlepší desítky Velké ceny Miami se probojovali samí vítězové, jen jeden jezdec byl bez triumfu. Ve své kariéře ještě nedokázal vyhrát Júki Cunoda, který obsadil sedmé místo.

dnes 09:26

Max Verstappen dostal před závodem otázku o atmosféře a Donaldu Trumpovi, který přišel na VC Miami. „Dobré je, že se všichni dívají na něj a neotravují mě.“

7. května 2024, 10:18

Esteban Ocon v neděli získal první mistrovský bod pro svou stáj. Lewis Hamilton mu přišel pogratulovat do parc fermé.

Lewis congratulates Esteban

7. května 2024, 10:18

Fred Vasseur je skvělý parťák. Takto přišel na týmové focení McLarenu a když mu Zak Brown hodil oranžovou kšiltovku, okamžitě si ji nasadil s kšiltem vzad.

Další rychlé zprávy