logo F1live.cz

Pri pohledu na nehodu Logana Sargeanta se vám může vybavit hláška Patricka Heada

5. dubna 2024, 13:00

Logan Sargeant v pátek vyjel pravými koly až na trávník, po čemž ztratil kontrolu nad svým autem. Kdyby byl ještě na svém postu Patrick Head, jak to bylo za časů Juana Pabla Montoyi, možná by i Sargeantovi řekl něco podobného, co kdysi Kolumbijci.

„Juan Pablo, když půjdeš po tom černém, tak zjistíš, že je tam mnohem více gripu,“ poznamenal Head.

Další rychlé zprávy

dnes 11:42

Další záběry z dnešního testování krytů kol do deště ve Fioranu.

Authur Leclerc (F1-75) & Oliver Bearman (SF-24) Testing in Fiorano
byu/Puzzleheaded-Rain230 informula1

dnes 11:40

Oscar Piastri v posledním kole VC Miami takto předjel Kuan-jü Čoua na brzdy.

Last lap pass by Oscar on Zhou
byu/Able_Tailor_6983 informula1

dnes 11:35

I po Miami zůstává Charles Leclerc jediným pilotem, který finišoval v nejlepší čtyřce ve všech závodech v dosavadním průběhu sezóny.

dnes 11:32

Zdá se, že v Imole zanevřeli na asfaltové výjezdové zóny. Podle těchto obrázků došlo k rozšíření štěrkových zón na klíčových místech.

dnes 11:26

Při vší té akci na trati v Miami se téměř zapomnělo na divoký souboj pilotů Alpinu v prvním kole. Pierre Gasly a Esteban Ocon ukázali, že do sekce zatáček jedenáct až šestnáct se i dnes vejdou dva monoposty vedle sebe.

dnes 09:28

Real Madrid postoupil do finále Ligy mistrů po vítězství 2:1 nad Bayernem Mnichov. Fernando Alonso byl u toho! Španělský závodník je také velkým fotbalovým fanouškem.

Mimochodem, Realu Madrid fandí i další pilot ve startovním poli, Carlos Sainz.

Prohra Bayernu zase bude mrzet Nica Hülkenberga, Nica Rosberga a Adriana Sutila, kteří se označují za fanoušky bavorského klubu.

dnes 09:27

Štěně Charlese Leclerca dostalo v Miami vlastní propustku do padoku.

dnes 09:27

Max Verstappen se stal prvním jezdcem v historii, který si ze závodního víkendu odnesl nejvíce mistrovských bodů, přestože velkou cenu nevyhrál. Podařilo se mu to díky vítězství ve sprintu a skutečnosti, že Lando Norris v sobotu nebodoval.

dnes 09:26

Do nejlepší desítky Velké ceny Miami se probojovali samí vítězové, jen jeden jezdec byl bez triumfu. Ve své kariéře ještě nedokázal vyhrát Júki Cunoda, který obsadil sedmé místo.

dnes 09:26

Max Verstappen dostal před závodem otázku o atmosféře a Donaldu Trumpovi, který přišel na VC Miami. „Dobré je, že se všichni dívají na něj a neotravují mě.“

7. května 2024, 10:18

Esteban Ocon v neděli získal první mistrovský bod pro svou stáj. Lewis Hamilton mu přišel pogratulovat do parc fermé.

Lewis congratulates Esteban

7. května 2024, 10:18

Fred Vasseur je skvělý parťák. Takto přišel na týmové focení McLarenu a když mu Zak Brown hodil oranžovou kšiltovku, okamžitě si ji nasadil s kšiltem vzad.

Další rychlé zprávy