logo F1live.cz

Kdo jsou partnerky pilotů Formule 1?

Max Verstappen a Kelly Piquetová
© Martin Trenkler
Petra Polubňáková
Petra Polubňáková26. 12. 2023

Vánoce jsou obdobím, které trávíme v kruhu svých nejbližších. Jinak na tom nejsou ani jezdci Formule 1. Ti na své partnerky během roku nemají mnoho času, právě svátky jsou však příležitostí, aby jim to vynahradili. Podívali jsme se na to, kdo jsou ženy, se kterými se sešli u štědrovečerního stolu.

Max Verstappen

Úřadující šampion už tři roky tvoří pár s o devět let starší Kelly Piquetovou, dcerou trojnásobného mistra světa Formule 1 Nelsona Piqueta. Spomedzi formulových dvojic jsou právě oni tou mediálně nejsledovanější. Mohou za to pikantní okolnosti – Kelly totiž randila i s ruským pilotem Daniilem Kvjatem, s nímž má dceru Penelope. Na její výchově se nyní podílí i samotný Max. Piquetová je mimořádně aktivní na sociálních sítích a pravidelně ji vidět v paddocku po boku svého partnera.

Getty Images/RB Content Pool
Getty Images/RB Content Pool
Getty Images/RB Content Pool
Getty Images/Red Bull Content Pool

Sergio Pérez.

Z pilotů Formule 1 se může pochlubit největším počtem potomků. Mexičan vstoupil do chomouta s Carolou Martínezovou v roce 2018. Seznámil se s ní prý na diskotéce. Vychovávají spolu tři děti, dva syny a dceru.

Lewis Hamilton

Poté, co se v roce 2015 rozešel s lídryní Pussycat Dolls Nicole Scherzingerovou, nepřiznal na veřejnosti žádný vztah. Hamilton má pravděpodobně slabost na zpěvačky, nedávno byl totiž romanticky spojován i se Shakirou. Rodačka z Kolumbie ho byla povzbuzovat na několika závodech, přistihli je i na společné večeři či jachtě. Chýry se nakonec nepotvrdily a Hamilton je tak stále svobodný. Volný čas tráví například i se svým veganským psem Roscoem.

George Russell

Od roku 2020 je ve vztahu s finanční makléřkou Carmen Mundtovou. Dvojice chtěla zpočátku udržovat svůj vztah v soukromí, ale na instagramovém profilu Russellovy přítelkyně se často objevují fotografie šťastného páru z různých akcí či dovolenek.

Charles Leclerc

Aktuálně chodí s francouzskou studentkou umění Alexandrou Saint Mleuxovou. Poprvé je spolu spojovali v květnu v roce 2023, jen šest měsíců po skončení Leclercova předchozího vztahu s influencerkou a studentkou architektury Charlotte Sineovou, s níž byl tři roky.

Carlos Sainz

Tohle jaro se rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Isabelou Hernáezovou, s níž tvořil pár až sedm let. V zákulisí se šušká, že důvodem byla nevěra jednoho z nich.

Sainz však dlouho sám nezůstal, brzy na to se totiž po jeho boku začala objevovat skotská modelka Rebecca Donaldsonová. Poprvé byli spatřeni na zářijové Velké ceně Itálie.

Lando Norris

V současnosti jeden z mála svobodných jezdců na gridu. Lando Norris chodil naposledy osm měsíců s portugalskou modelkou Luisinhou Oliveirovou, rozešli se v září 2022.

Oscar Piastri

Budoucí hvězda královny motorsportu už více než čtyři roky chodí s Britkou Lily Zneimerovou, se kterou se seznámil ještě na škole. Často ho doprovází v paddocku či na různých společenských akcích.

Esteban Ocon

Francouz má za sebou poměrně čerstvý rozchod. Od roku 2018 byl ve vztahu s italskou modelkou Elenou Berriovou, toto léto ale šli od sebe. Jako první si toho všimli pozorní fanoušci, Esteban totiž přestal sledovat její profil na Instagramu. Nesmutnil však dlouho a začal si s 20-letou studentkou medicíny Flavy Barlovou.

Pierre Gasly

Volný není ani pilot Alpine, který chodí s portugalskou modelkou Franciscou „Kikou“ Gomesovou. Klebety o jejich vztahu se šířily už od roku 2022, přičemž poprvé se spolu objevili na fotbalovém zápase v Paříži. Dvojice je poměrně dost aktivní na sociálních sítích, kde si projevuje vzájemnou náklonnost.

Fernando Alonso

Španělský matador si prošel i rozvodem. Nevyšlo mu pětileté manželství se zpěvačkou Raquel de Rosariovou. Od roku 2011 vystřídal několik partnerek a tento rok se mezi fanoušky rychle šířila klepeta, že randí s obrovskou hvězdou popové hudby Taylor Swiftovou. Později se ukázalo, že to byla jen fáma. Nejnověji je údajně jeho přítelkyní sportovní novinářka Melissa Jimenézová.

Lance Stroll

Vztahově toho letos stihl poměrně dost. Nejprve se rozešel s modelkou Sarou Pagliaroliovou, s níž se na veřejnosti poprvé ukázal ještě v roce 2021 na premiéře filmu o Jamesi Bondovi. Stihl ji však už vyměnit za jinou modelku – Marilou Belangerovou. Ta se novým vztahem pochlubila na Instagramu.

Valtteri Bottas

Jezdec Alfy Romeo je druhým rozvedeným pilotem ze současného gridu. Manželství s finskou plavkyní Emilií Pikkarainenovou se mu rozpadlo už po třech letech. Evidentně si dělá zálusk na sportovkyně, od roku 2020 totiž randí s profesionální cyklistkou Tiffany Cromwellovou.

Kuan-jü Čou

Pokud jde o jeho soukromý život, Číňan je skoupý na slova. Není známo, zda někoho v současnosti vůbec má.

Daniel Ricciardo

Večně usmívavý jezdec v roce 2016 ukončil dlouhodobý vztah se svou dětskou láskou Jemmou Boskovichovou. Ricciardo nedávno v létě 2022 veřejně potvrdil svůj vztah s herečkou Heidi Bergerovou, dcerou bývalého pilota Formule 1 Gerharda Bergera. Pár je opatrný a své soukromí si pečlivě střeží.

Júki Cunoda

Japonský pilot je momentálně singl. V souvislosti s jeho vztahy se nejčastěji zmiňuje bromance s Pierrem Gaslym, se kterým jsou dobrými přáteli.

Alex Albon

Profesionální golfistka Lily „Muni“ Heová a pilot Williamsu se seznámili v roce 2019. Sportovkyně si totiž všimla jezdce v seriálu Drive to Survive a neváhala ho kontaktovat na sociální síti. Zjevně mezi nimi při osobním setkání přeskočila jiskra a od té doby jsou jedním z nerozlučních párů v paddocku.

Logan Sargeant

O milostném životě nováčka ve Formuli 1 toho mnoho nevíme. Podle oficiálních informací je momentálně singl.

Nico Hülkenberg

Po přibližně šesti letech společného života se během romantického výletu v Benátkách zasnoubil s litevskou módní návrhářkou a modelkou Egle Ruskyteovou. Svatbu kvůli covidovým opatřením přesunuli na rok 2022 a obřad se konal na španělském ostrově Mallorca. Pár žije v Monaku a vychovává dceru.

Kevin Magnussen

Dánský jezdec již zjevně našel ženu svého života. Stala se jí krajanka Louise Gjorupová, se kterou se v roce 2019 oženil. Ta na Instagramu pravidelně zveřejňuje fotografie jejich rodinné idylky. Pár má spolu dvě dcery, nejnovější přírůstek přivítali letos.