logo F1live.cz

Sainz rokoval s Red Bullem

14. dubna 2024, 14:46

Reportér Lawrence Barretto se ve svém nejnovějším článku věnoval dění na přestupovém trhu. Vybíráme několik nejzajímavějších částí. „Více zdrojů tvrdí, že když Red Bull povolal Daniela Ricciarda zpět do rodiny Red Bullu, bylo to s úmyslem vyhodnotit jeho výkony a potenciálně vyměnit Sergia Péreze… I když Ricciardova hvězda v Red Bullu ztratila část svého lesku, zatím nevylučují jeho návrat do hlavního týmu… Júki Cunoda zatím není na užším seznamu potenciálních kandidátů na druhou sedačku v Red Bullu… Více zdrojů tvrdí, že Red Bull mluvil se zástupci Carlose Sainze o návratu do rodiny Red Bullu.“

Další rychlé zprávy

dnes 11:11

V McLarenu se nepracovalo, aby se celá továrna mohla zapojit do oslav vítězství. Oscar Piastri pozdravil tým na dálku.

dnes 11:05

Tým McLarenu v IndyCar podepsal Théa Pourchaira. Šampion Formuly 2 se zúčastní všech závodů letošní sezóny kromě Indy 500.

dnes 11:03

Vítězná trofej a vítězný jezdec dorazili do Wokingu.

včera 11:42

Další záběry z dnešního testování krytů kol do deště ve Fioranu.

Authur Leclerc (F1-75) & Oliver Bearman (SF-24) Testing in Fiorano
byu/Puzzleheaded-Rain230 informula1

včera 11:40

Oscar Piastri v posledním kole VC Miami takto předjel Kuan-jü Čoua na brzdy.

Last lap pass by Oscar on Zhou
byu/Able_Tailor_6983 informula1

včera 11:35

I po Miami zůstává Charles Leclerc jediným pilotem, který finišoval v nejlepší čtyřce ve všech závodech v dosavadním průběhu sezóny.

včera 11:32

Zdá se, že v Imole zanevřeli na asfaltové výjezdové zóny. Podle těchto obrázků došlo k rozšíření štěrkových zón na klíčových místech.

včera 11:26

Při vší té akci na trati v Miami se téměř zapomnělo na divoký souboj pilotů Alpinu v prvním kole. Pierre Gasly a Esteban Ocon ukázali, že do sekce zatáček jedenáct až šestnáct se i dnes vejdou dva monoposty vedle sebe.

včera 09:28

Real Madrid postoupil do finále Ligy mistrů po vítězství 2:1 nad Bayernem Mnichov. Fernando Alonso byl u toho! Španělský závodník je také velkým fotbalovým fanouškem.

Mimochodem, Realu Madrid fandí i další pilot ve startovním poli, Carlos Sainz.

Prohra Bayernu zase bude mrzet Nica Hülkenberga, Nica Rosberga a Adriana Sutila, kteří se označují za fanoušky bavorského klubu.

včera 09:27

Štěně Charlese Leclerca dostalo v Miami vlastní propustku do padoku.

včera 09:27

Max Verstappen se stal prvním jezdcem v historii, který si ze závodního víkendu odnesl nejvíce mistrovských bodů, přestože velkou cenu nevyhrál. Podařilo se mu to díky vítězství ve sprintu a skutečnosti, že Lando Norris v sobotu nebodoval.

včera 09:26

Do nejlepší desítky Velké ceny Miami se probojovali samí vítězové, jen jeden jezdec byl bez triumfu. Ve své kariéře ještě nedokázal vyhrát Júki Cunoda, který obsadil sedmé místo.

Další rychlé zprávy