logo F1live.cz

Objektivem Martina Trenklera: Grandiózní show v třpytivém Las Vegas

Martin Trenkler
© Martin Trenkler
Milan Kubala
Milan Kubala20. 11. 2023

Závěrečná zastávka objektivu Martina Trenklera v této sezóně měla nádech honosnosti a pompéznosti. Las Vegas se na jeden víkend obléklo do barev Formule 1, přilákalo množství fanoušků a celebrit, a nabídlo skutečně pestrou show. Té však nechyběla parádní akce na trati, jak se mnozí obávali.

Jméno lídra závodu se v neděli změnilo alespoň sedmkrát, přičemž to nebyly jen změny kosmetického charakteru. Tentokrát se o vítězství bojovalo ze všech sil, avšak nejsilnější nevyhrál. Jak to ve Formuli 1 bývá, zasáhli motorsportoví bohové a odměnili toho, kdo byl na tento rok nejlépe připravený. Max Verstappen vyhrál už osmnáctou velkou cenu v roce.

Avšak i bitva o pódium byla mimořádně atraktivní. Charles Leclerc umně vyčkával se svým útokem až na poslední kolo závodu. Mezitím svého soupeře Sergia Péreze uspával, a když už téměř spal, připravil mu nepříjemné překvapení na brzdách do čtrnácté zatáčky.

I tento moment se podařilo zvěčnit Martinu Trenklerovi, který nemohl ukončit svou sezónu ve větším stylu. Proto jsme tentokrát vybrali do galerie až 100 záběrů. Každý prostě stojí za to.

Pojďme si je všechny vychutnat.

Zároveň připomínáme, že každou galerii ze sezóny 2023 najdete na stránce https://f1live.cz/galerie a čerstvé záběry i na Instagramu Martina Trenklera.

Galerie

Předchozí fotografieAktuální fotografieNásledující fotografie
© Martin Trenkler 1/100